ЎРНАК ВА ШАХСИЙ НАМУНА УЗЛИКСИЗ МАЪНАВИЙ ТАРБИЯНИНГ АЖРАЛМАС ҚИСМИ - Тошбоев, Бобомурот (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2021)
Ушбу мақолада узлуксиз маънавий тарбияда муҳим ўрин тутувчи ўрнак ва шахсий намунанинг ўрни хусусида фикр юритилган. Ҳамда унинг жамият ва инсон ҳаётидаги ўрни асослаб берилган