MUSTAQILLIKNING DASTLABKI YILLARIDA JIZZAX VILOYATIDAGI IJTIMOIY-IQTISODIY VAZIYAT - Begimkulov, Jurabek (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Mazkur maqolada tadqiqotchi tomonidan mustaqillikning dastlabki yillarida Jizzax viloyatidagi ijtimoiy-iqtisodiy vaziyat, bozor iqtisodiyotiga o`tish davrida yuzaga kelgan muammolar ilmiy adabiyotlar, arxiv va statistik ma`lumotlar asosida tahlil qilingan.