DOSTONCHILIK VA ALPOMISH DOSTONING O’QUVCHILAR MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYASIGA TA’SIRI - Ibragimova, Fazilat; Sulaymonova, Tanzila (Научно-просветительский журнал "Наставник", 2020)
Ushbu maqolada o’zbek xalqining asriy an’analarini aks ettirgan va o’zbek xalq og’zaki ijodi boyligi “Alpomish” dostoni qahramonlarining o’ziga xos fazilatlari, bola tarbiyasidagi o’zga xos jihatlari o’rganildi